Over mij

De Nor Huidpraktijk opende in oktober 2022 haar deuren in Rotterdam, toen nog onder de naam - Salon De Nor. In 2023 heeft Salon De Nor haar naam veranderd naar De Nor Huidpraktijk en is zich volledig gaan richten op huidverbetering waarbij dermatologische resultaten centraal staan. 

De Nor Huidpraktijk is opgericht door huidspecialiste Laura van der Hoek. Laura heeft een dossier vol aan diploma's in de huidverzorging, huidverbetering en onderwijs wereld. Daarnaast beschikt zij over 25 jaar werkervaring binnen verschillende takken van het vak.

Haar kennis is altijd in ontwikkeling en het hele jaar door volgt zij dan ook trainingen om zich nog verder te specialiseren binnen het vak. Het afgelopen jaar heeft zij verschillende specialistische cursussen op het gebied van microneedling, acne specialisatie, huidverbeterende massages, e.t.c. gevolgd. 

De combinatie van onderwijs en huidverzorging loopt als een rode draad door Laura's carriére. Tot voor kort was Laura werkzaam als docent Zorg en Welzijn met nadruk op haarstyling en uiterlijke verzorging. Haar droom om ooit een eigen praktijk aan huis te starten deed haar doen besluiten om tijdelijk afscheid te nemen van het onderwijs en zich te foccusen op haar praktijk.

In 2023 werd Laura benaderd om zelf trainingen te geven. Het aanbieden van trainingen heeft ervoor gezorgd dat De Nor nog verder is uitgebreid naar De Nor Educatie. Binnen De Nor Educatie wordt de kennis van het vak aan beginnende studenten binnen de huidverzorging gedeeld.

Met al deze expertise en skills behandelt zij clienten met de geschikte producten van NOON  Aesthetics in De Nor Huidpraktijk. Jouw tevredenheid is de prioriteit van De Nor Huidpraktijk. Door middel van persoonlijke aandacht, een juiste aanpak en in combinatie met het paraceutische merk NOON, ervoor te zorgen dat er een op maat gemaakt behandelplan kan worden aanboden. De bedoeling is om samen met jou te werken naar constructieve huidverbetering op basis van klinische studies en wetenschappelijke kennis.