ACNE | HUIDONZUIVERHEDEN

DE NOR HUIDPRAKTIJK | ACNE

Acne is een vervelende huidaandoening die wordt gekenmerkt door een overmatige productie van androgenen hormonen. Deze hormonen veroorzaakt onder andere overactieve talgproductie, vergrootte talgklieren, ontwikkeling van bacteriekolonies, ontstaan van ontstekingen. 

Om acne succesvol aan te pakken is het belangrijk om naast de behandelingen in de praktijk, thuis ook de juiste producten te gebruiken. 

Wat doen de producten van NOON Aesthetics bij acne?

  • Verminderen de overtollige talgproductie
  • Verminderen de huidontstekingen en puistjes
  • Maken de huid glad
  • Openen verstopte poriën
  • Egaliseren de teint

De producten van NOON bevatten ingrediënten met de unieke Dermshield technologie. Deze gepatenteerde technologie filtert 95% van de signalen weg die verantwoordelijk zijn voor bijwerkingen. Hierdoor kan er gewerkt worden met hoge concentraties actieve ingrediënten en werkstoffen zonder de typerende bijwerkingen als roodheden, irritaties en onaangenaam gevoel (zie voor een prachtig resultaat de voor en na foto).

 

BEHANDELING DECLAREREN

Indien je aanvullend verzekerd bent, worden behandelingen tegen acné of acné littekens veelal vergoed door je zorgverzekering.

Salon de Nor is aangesloten bij de Huidproffesional waar onze acné-specialisatie geregistreerd staat. Daarnaast zijn staan wij ook bij het SKIN Register en de HUIDPRO geregistreerd.

Een doorverwijzing is meestal niet nodig en de declaratie gaat niet van het eigen risico af. Na behandeling en betaling in de salon kun je de factuur dezelfde dag nog declareren bij je verzekering.

ACNE VULGARIS | JEUGD ACNE

Tijdens pubertijd, stijgt de hormoonproductie (androgene hormonen) Deze hormonale wijziging leidt in veel gevallen naar een overtollige talgproductie met een glanzende huid, comedonen, puistjes en ontstekingen tot gevolg.

Daarnaast speelt stres, verkeerde voeding ook mogelijk een rol bij acne. In de praktijk kijken wij samen naar de beste oplossingen om acne aan te pakken. 

 

ACNE TARDA | VOLWASSEN ACNE

Het is een ontwikkeling die we steeds vaker zien: Acne bij volwassenen. Ongeveer 50% van de mensen die als tiener acne hebben, blijven daar als volwassene last van hebben.

De symptomen zijn vrijwel identiek aan de symptomen bij tiener, namelijk comedonen, puistjes en ontstekingen.

Bij volwassenen zien we echter wel dat het zich vaker in de onderste helft van het gelaat rond de kaaklijn, kin en hals manifesteert. Wanneer volwassenen acne hebben, dan ligt daar meestal genetisch aanleg (erfelijkheid), ongezond leefpatroon (eten, roken, alcohol), stress of gebruik van verkeerde huidproducten die niet voor het huidtype geschikt zijn.

 

GOEDE WERKSTOFFEN EN INGREDIËTEN TEGEN ACNE

Alles start met een grondige reiniging die alle talg en vuil van het huidoppervlak verwijdert, maar zeker niet de huid droog en trekkerig mag maken. De verhoogde talgafscheiding wordt terug in balans gebracht met producten die Retinol (Vitamine A) en Niacinamide (afgeleide van Vitamine B3) bevatten.

Daarnaast pakken we de verstoppingen en comedonenvorming aan met producten die Melkzuur en Azelaïnezuur bevatten, maar ook met behandelingen paraceutische peelings. De bacteriële infecties dringen we terug door producten die Azelaïnezuur, Salicylzuur en een hoge concentratie Niacinamide hebben.

Tenslotte worden ontstekingen aangepakt met botanische extracten en Propolis wat een 100% natuurlijk antibioticum is.


KUURPAKKET JEUGD ACNE

Bestaat uit 4 intensieve NOON Peeling behandelingen.

Hoe deze behandelingen eruit gaan zien is te bepalen na een intake. Je krijgt een behandelplan helemaal op maat gemaakt om zo effectief mogelijk de huid weer in balans te krijgen. 

Mee naar huis een starterskit NOON Acne producten t.w.v. € 114,00

Van € 398,00 voor € 335,00 (Alleen in de praktijk of telefonisch te boeken)

 

KUURPAKKET VOLWASSEN ACNE

Bestaat uit 4 intensieve NOON Peeling behandelingen.

Hoe deze behandelingen eruit gaan zien is te bepalen na een intake. Je krijgt een behandelplan helemaal op maat gemaakt om zo effectief mogelijk de huid weer in balans te krijgen. 

Mee naar huis een starterskit NOON Acne producten t.w.v. € 114,00

Van € 470,00 voor € 395,00 (Alleen in de praktijk of telefonisch te boeken)