HUIDVERBETERING | ANTI-AGE

ANTI AGE  

Rimpeltjes en fijne lijntjes... die zien we liever (nog) niet. We willen mooi oud worden!
Daarom is het goed om de tekenen van het ouder worden aan te pakken.

Bij de behandeling Age en Bindweefselmassage verdunnen we de opperhuid en stimuleren hiermee de bindeweefselcellen om collegeen en elastine aan te maken. We schudden als het ware de huid op. De spankracht van de huid wordt verbeterd, fijne lijntjes verminderen.

 

DE EFFECTEN VAN DE BEHANDELING

  • Stimmuleerde de celvernieuwing
  • Reduceert rimpels krachtig
  • Contourverbetering
  • Regenereert de huid
  • Verbetert de spankracht en elasticiteit

Bindeweefselmassage

Een bindweefselmassage is een echte work-out voor je huid om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt voor verminderen van rimpels, kraaienpootjes en littekens.

De behandeling

Tijdens de  behandeling gaan we je huid flink aan het sporten zetten. We gebruiken hiervoor een bindweefselmassage in combinatie met Glycol Acid serum bij Basic van 50 minuten. Wil je een sterkere boost door middel van een fruitzuurpeeling in combinatie met een Organic Gommage peeling, up-grade masker of een hoog geconcentreerde vitamine C treatment, kijk dan bij de 90 minuten behandeling.

Behandeling los of kuur

Een losse behandeling is een heerlijke boost voor je huid, maar voor een optimaal resultaat is een kuurverband het advies. Voor verdere informatie boek een Nice To Meet You Intake, dan kunnen we samen kijken wat goed bij jouw huidwens past.

Direct na de behandeling

De huid kan wat beurs aanvoelen en zal rood kleuren (doorbloeding). Door de massage en peeling kan je huid gevoeliger zijn voor verbranding van de zon. Advies is om de felle zon 12 uur lang te vermijden. Drink extra water om alle vrijgekomen afvalstoffen aftevoeren. Je zal vooral voelen dat je huid flink aan het werk is gezet met een stralende glow en een heerlijk gevoel!